به گزارش میمتالز، امروز انس طلا با قیمت ۲۰۰۳.۷۰ دلار و با نوسان ۰.۴۲ درصد افزایش و انس نقره با قیمت ۲۵.۱۰ دلار با نوسان ۰.۲۴ درصد افزایش و انس پلاتین با قیمت ۱۰۹۱.۹۰ دلار با نوسان ۲.۷۹ درصد افزایش و انس پالادیوم با قیمت ۱۶۲۴.۵۳ دلار با نوسان ۴ درصد افزایش نسبت به روز معاملاتی گذشته معامله شد.
امروز قیمت آلومینیوم ۲۴۲۳.۵ دلار و با نوسان ۲.۰۴ درصد افزایش و قیمت سرب ۲۱۳۳ دلار و نوسان ۰.۹۹ درصد افزایش و قیمت روی ۲۸۵۳ دلار و با نوسان ۰.۵۶ درصد افزایش و مس با قیمت ۸۹۷۷.۵ دلار و با نوسان ۰.۲۵ درصد افزایش و قیمت فولاد ۹۰۰ دلار و با نوسان ۲۳.۵۶ درصد کاهش نسبت به روز معاملاتی گذشته معامله شد.
امروز قیمت نفت خام ۷۹.۶ دلار با نوسان ۵.۱۵ درصد افزایش و قیمت بنزین ۲.۷۶۸۵ دلار با نوسان ۳.۲۹ درصد افزایش و قیمت نفت برنت ۸۴.۱۱ دلار با نوسان ۵.۲۲ درصد افزایش و قیمت گازوئیل ۷۹۶.۳۸ دلار با نوسان ۳.۷ درصد افزایش و قیمت اوره ۳۳۳ دلار و در نهایت نفت اوپک با قیمت ۸۶.۴۳ دلار و با نوسان ۰.۴۳ درصد کاهش نسبت به روز معاملاتی گذشته معامله شد.
امروز قیمت گندم ۶۹۹.۴ دلار با نوسان ۰.۶۲ درصد افزایش و قیمت پنبه ۸۴.۰۸ دلار و با نوسان ۰.۸۵ درصد افزایش و قیمت شکر ۲۴.۲ و با نوسان ۰.۹۹ درصد کاهش و قیمت سویا ۱۵۲۳.۶۲ دلار با نوسان ۰.۵۱ درصد افزایش نسبت به روز معاملاتی گذشته معامله شد.
باید توجه داشت که افزایش قیمت کامودیتیها تحولات جداگانه نیست و به سایرین نیز سرایت خواهد کرد. داراییهای از جنس منابع طبیعی به شدت به هم مرتبط هستند و هنگامی که یکی شروع به حرکت میکند، بقیه نیز با آن همراه میشوند. رابطه بین طلا و کالاهای کشاورزی مثال خوبی است. اگر چه این داراییهای کالایی دارای محرک قیمت کاملا منحصر به فردی هستند، اما همبستگی تاریخی بین آنها به طور قابل ملاحظهای قوی است.
ما احتمالا فاز اولیه چرخه بلندمدت طلا را تجربه میکنیم و کالاهای نرم نباید خیلی عقب باشند. همین منطق در مورد فلزات پایه نیز صدق میکند. اگرچه سرمایه گذاران اغلب با ماهیت چرخهای این فلزات مخالف هستند، اما رفتار قیمتی آنها به طور قابل توجهی مشابه است.
منبع: نبض بورس